“El 2022 hem fet un pas endavant com empresa, apostant per la innovació i la sostenibilitat”

Carles Font, gerent de J2 Servid, ens explica les novetats que presentaran al Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL)

“El 2022 hem fet un pas endavant com empresa, apostant per la innovació i la sostenibilitat”
3
Es llegeix en minuts

Amb gairebé 30 anys d'experiència al mercat de l'embalatge per a la protecció de mercaderies durant el transport, l'empresa catalana J2 Servid ha esdevingut un dels referents del sector, tant a nivell nacional com internacional.

La seva aposta constant per la innovació i el desenvolupament de nous productes per protegir la càrrega durant el transport, ha permès a J2 Servid ampliar en poc temps el catàleg de solucions per al transport de mercaderies. Segons paraules de Font, “a la nostra empresa, la innovació juga un paper molt important, sempre pensant en la millora de la qualitat dels nostres productes”.

Desenvolupament de productes propis

A J2 Servid, a més de comptar amb una àmplia oferta de productes per a la protecció de mercaderies, en els darrers temps ha desenvolupat íntegrament el producte Niupack, que presentarà a la fira SIL. “Es tracta d'una solució sostenible per evitar els desplaçaments i la caiguda de mercaderia durant el transport gràcies a que omple els buits existents entre els palets”, ens explica Font.

Niupack és una peça de cartró ondulat en estructura de niu d'abella desplegable. Aquesta solució innovadora permet emplenar els buits i així evitar moviments i inclinacions de mercaderies durant el transport, ja sigui per carretera, marítim, aeri o ferroviari. Niupack destaca per ser una solució econòmica, efectiva, resistent, reciclable, ràpida i plegable.

Niupack destaca per ser una solució econòmica, efectiva, resistent, reciclable, ràpida i plegable

A més, Niupack és un producte 100% sostenible que disposa de les certificacions FSC i PEFC, que els permeten acreditar que la matèria prima d'origen forestal que utilitzen procedeix de boscos gestionats d'acord amb criteris de sostenibilitat. En aquest sentit, “un dels objectius de J2 Servid és contribuir a la millora del medi ambient i, per això, estudiem contínuament les opcions més sostenibles per als nostres clients”, ha dit Font.

Així mateix, J2 Servid ha reduït fins a un 75% l'impacte d'empremta de carboni i, a més, a través de Tree-Nation, col·labora perquè projectes de plantació obtinguin el finançament que necessiten per plantar arbres a tot el món. A dia d'avui, J2 Servid ha contribuït a la plantació de 2.345 arbres.

Carles Font, gerent de J2 Servid

/ J2 Servid

Ampli catàleg de productes

Però Niupack no és l'únic producte que es pot trobar al catàleg. Amb una gran varietat de productes per a la protecció en el transport de mercaderies, J2 Servid ofereix una àmplia selecció de bosses inflables, dessecants, aïllants tèrmics, registradors de temperatura, sistemes de trincatge, antilliscants, cantoneres, corfex…

A més, segons Font, “analitzem les necessitats de cada client, les estudiem i assessorem en funció d’aquestes. És un dels trets de J2 Servid, el servei i proximitat amb els nostres clients”. I és que, malgrat ser una gran empresa, la història familiar de la mateixa i la seva filosofia fan que el tracte professional i proper sigui una de les senyes d'identitat.

Mirant enrere i amb cert orgull, Carles Font comenta “quan vam començar l'any 1993 com a empresa pionera a Espanya a distribuir bosses o sacs inflables, ningú coneixia aquest producte, i realment ens va costar molt la introducció d'aquest revolucionari sistema que tant s’utilitza avui en dia”.

“El nostre propòsit, amb aquest canvi, és millorar com empresa, continuar avançant en el sector de la protecció de mercaderies durant el transport i, en definitiva, beneficiar als nostres clients”

Imatge renovada

“El 2022 hem fet un pas endavant com empresa, hi ha hagut molts canvis, però sempre apostant per la innovació i la sostenibilitat”, ha dit Font. I és que J2 Servid va revelar el mes de maig passat el canvi d'imatge corporativa, que ja havia anunciat dies abans. Una renovació que no només es limita a la part gràfica de la identitat de l’empresa, sinó que va molt més enllà.

Notícies relacionades

Han renovat la seva pàgina web, fent-la molt més intuïtiva i gràfica per beneficiar el consumidor final. També el seu ampli catàleg de productes, els noms de totes les referències i, fins i tot, han implementat canvis a nivell intern per millorar la gestió. “El nostre propòsit amb aquest canvi és millorar com a empresa, continuar avançant en el sector de la protecció de mercaderies durant el transport i, en definitiva, beneficiar als nostres clients”, ha comentat el gerent de J2 Servid.

Amb totes aquestes novetats, J2 Servid serà present a la fira SIL, que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny a Barcelona. Més informació a: www.j2servid.com