Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Vox, les brases en què ha caigut Andalusia

zentauroepp46090847 andalusian regional president susana diaz gives a speech dur181202204552

zentauroepp46090847 andalusian regional president susana diaz gives a speech dur181202204552 / MARCELO DEL POZO

A les eleccions andaluses d'aquest dos de desembre les dretes van obtenir majoria. He sentit dir a diversos analistes que la gran davallada que ha sofert el PSOE ha estat causada per una baixada en la participació en els seus feus més importants i probablement en part és cert, però hauríem de buscar les autèntiques causes un nivell més enllà. D'ençà que el 2013 Susana Díaz va assumir la presidència de la Junta d'Andalusia ha quedat palès que el seu era un govern  corrupte.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Susana Díaz ha cregut que el seu carisma seria suficient per amagar la innegable corrupció del govern socialista a Andalusia; però la veritat és que Díaz no té el carisma que ella creu tenir, va quedar demostrat a les primàries del PSOE l'any passat i ha quedat demostrat en aquestes passades eleccions. Així doncs, per a sortir de la corrupció andalusa i davant del poc carisma que ha demostrat la candidata de "Adelante Andalucía" (que recordem que per  guanyar vots va dir bajanades com que tenia tres dracs) una gran part de la població andalusa ha optat per votar la dreta. S'ha sortit de l'olla per caure en les brases. Si finalment hi ha pacte entre els tres partits de dretes, s'haurà sortit d'un govern corrupte socialista a un govern tripartit de dretes tant o més corrupte com el que hi  havia fins ara.

Participacions delslectors

Mésdebats