Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Li vaig dir a un responsable d'Òmnium que a la meva escola no s'adoctrinava"

zentauroepp42665914 marcha180325172625

zentauroepp42665914 marcha180325172625 / Robert Ramos

En resposta a la carta en què es referia a la llàstima que, per al remitent, suposava la baixa assistència a la manifestació en suport als docents catalans, m'agradaria que fes una reflexió sobre aquest tema.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

L'assistència a una manifestació és proporcional a l'interès que el tema té per als convocats i a la difusió que es fa de la mateixa. Potser és una mostra del baix suport que té la teoria de la conspiració contra el sistema d'educació català. Potser és una mostra del suport a la teoria de l'adoctrinament a les escoles.

Com a informació li diré que, fa aproximadament uns sis anys, vaig rebre la visita d'un responsable d'Òmnium Cultural demanant permís per impartir conferències als alumnes de l'escola que jo dirigia.

Li vaig dir que eren nens o joves que encara no podien votar i em va respondre, mostrant un somriure, que encara no podien, efectivament, però en pocs anys podrien i que convenia que tinguessin definit el seu posicionament.

Aquesta escola era privada i apolítica; pel que els vaig indicar que fora del recinte podrien fer el que volguessin, però no els permetia adoctrinar en el seu interior.

Aquesta és una realitat. Cadascú pot jutjar sobre si existeix o no mentalització política, o no, a les escoles. Vull aclarir que no estic dient, ni molt menys, que els mestres o professors ho facin.

L'exemple que indico no implicava a cap d'ells. Són persones que promouen la propaganda política i unes altres que ho permeten.

Participacions delslectors

Mésdebats