Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Temps dolents per a Barcelona i jo

jcarbo44521659 barceloneta180802201047

jcarbo44521659 barceloneta180802201047 / CARLOS MONTANYES

Barcelona i jo estem passant per un moment complicat. Com en tota parella hi ha temps millors i temps pitjors, però últimament la nostra relació passa per entrebancs. I precisament de temps us vull parlar.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Vaig venir a viure a Barcelona per la creativitat que desperta, la contínua innovació i els grans professionals que hi treballen. Però també pel sol, les bones temperatures, i els hiverns amb jaqueta de fil. I aquests últims mesos sembla que la pluja, els núvols i el fred s'han apoderat de la ciutat. Com és que no ho estem comentant més?

És evident que actualment existeix un problema amb el canvi climàtic, i que les primeres conseqüències d'aquest conflicte ja comencen a fer-se palpables.  És evident però no actuem i ens limitem a endur-nos el paraigües de bon matí. Deixem d'escoltar-nos a Trump, si us plau. Vull tornar a la meva relació estable. 

Participacions delslectors

Mésdebats