Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Són les llengües assignatures importants?

zentauroepp53414465 grafcav5665  vitoria  14 05 2020  ane  estudiante de bachill200515205307

zentauroepp53414465 grafcav5665 vitoria 14 05 2020 ane estudiante de bachill200515205307 / David Aguilar

La llengua és l'assignatura base de tot ensenyament. Durant la meva extensa i no finalitzada etapa escolar, he recopilat centenars d'experiències que m'han dut a aquesta conclusió. Puc assegurar que gràcies al domini de la llengua he pogut aprendre i entendre la resta d'assignatures, incloses les científiques.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Amb el pas dels anys, a mesura que ampliem el nostre coneixement en aquesta matèria, simultàniament, augmentem el nostre coneixement en altres disciplines. Això, ens permet profunditzar en elles, per tant, la llengua ens proporciona l'oportunitat d'ampliar i eixamplar el nostre horitzó, tant acadèmic com personal. La facilitat per vincular-nos amb l'entorn que ens envolta és una altra de les tantíssimes coses que la llengua ens ensenya.

Per altra banda, em sembla necessari destacar que gràcies a la llengua i al coneixement que adquirim d'ella, som capaços de comunicar-nos eficaçment amb el nostre entorn, així doncs, tenim la capacitat d'expressar els nostres sentiments, pensaments i idees als que ens envolten, i al mateix tems, som capaços d'entendre el que els altres volen expressar-nos.

Per a mi, la llengua equival a l'oportunitat de formar-se en les aptituds necessàries per a mantenir una bona comunicació, tant en l'àmbit cultural com amb l'entorn en el qual convivim. Tot i que a vegades pot resultar difícil el fet d'entendre i buscar alguna mena de lògica al que llegim, al cap i a la fi, aquesta és la gràcia d'estudiar-la. La llengua és la base de tot el que constitueix i individualitza.

Participacions delslectors

Mésdebats