Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Senyora Colau, prou de teatre: "A mi m¿encanta que algú hagi pensat més enllà del seu nas"

zentauroepp48734069 bcn ada colau190621193128

zentauroepp48734069 bcn ada colau190621193128 / ALBERT BERTRAN

Està clar, alcaldessa, que si algú volgués un alcalde independentista amb projecte més aviat social, hauria votat ERC. Algú també independentista però molt més conservador hauria optat pel senyor Forn. Resulta que a qui l’hagi votat a vostè ja li estarà bé que l’ajuntament d’una ciutat no es dediqui a tasques "de país".

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Per a mi és del tot desitjable que gestioni el que li pertoca: la mobilitat a Barcelona, l’habitatge, els serveis socials, les escoles preescolars, la platja, els parcs, les biblioteques... I amb clau integradora i social, mesurant la despesa.

Em sembla que fer ganyotes perquè li sap greu haver acceptat 3 vots del senyor Valls no fa per una alcaldessa de Barcelona. A mi m’encanta que algú hagi pensat més enllà del seu nas i que hagi fet trontollar aquesta follia de "blocs" en què no sé quins interessos ens estan ficant.

Si us plau, faci d’una vegada per totes que aquesta Barcelona torni a ser una ciutat de tothom i de la que tothom se’n senti orgullós. Passi dels embolics nacionalistes de qualsevol mena, que només ens porten pel pedregar i, en contra del que diguin, ens bloquegen, ens fragmenten i tots hi suquen, menys els ciutadans, que cada vegada les passem més magres.

Participacions delslectors

Mésdebats