Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

La salut mental, un peça clau en el nostre dia a dia

salud-mental

salud-mental

Avui dia vivim en un món frenètic. Estem envoltats d'estímuls, pressions i judicis que ens carreguen el pit dia rere dia, any rere any. Ens envoltem de pensaments negatius, males paraules i situacions que ens fan sentir incòmodes. No és estrany, doncs, trobar que aquest pes afegit que duem amb nosaltres constantment pot arribar a esdevenir en quelcom més greu, com angoixa o depressió.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Convé plantejar-se el paper que juga la salut mental en el nostre dia a dia, i caldria tractar-la com es mereix, com un element clau dins la nostra salut que cal cuidar tant com qualsevol altre. Hauríem de plantejar què podem fer nosaltres com a col·lectiu per aconseguir i facilitar les eines necessàries per aprendre a gestionar les nostres emocions i els nostres pensaments. Convé instaurar serveis dins les mateixes empreses pels seus treballadors? Quina aproximació se'n fa des de les escoles?

Considero de gran importància que tothom pugui dur una vida tranquil·la, feliç i plena.

Participacions delslectors

Mésdebats