Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Haver de portar mascareta propicia situacions surrealistes"

zentauroepp54446209 bcn200811132729

zentauroepp54446209 bcn200811132729 / Emilio Morenatti

Si hi ha una sensació especial en aquesta vida és quan et retrobes amb algú que t'aprecies i que a més a a més fa molt temps que no la veus, i de sobte recordes que només la pots saludar amb el colze. O sigui, d'entrada anem tapats de boca i nas i per tant aquell somriure d'agraïment no existeix. Els ulls sí que són expressius, però el contacte ho és més.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Quan has acceptat que aquella persona que tant enyoraves no la pots ni abraçar ni molt menys besar, has de canviar el xip mental i lluny de donar-li senzillament la mà... la pots tocar amb el colze. Fas com un brindis al sol. Tot seguit parlem, ens mirem però no sento la seva expressió. Semblem dos autòmats dirigits per unes ordres del més enllà. Fins i tot, la seva veu no té el mateix to... Per sort estem en una terrassa i finalment ens traiem la mascareta... per beure, no pas per parlar! Llavors penso que quina sort que tenim, perquè el virus ens ha donat aquesta petita treva... Surrealisme total.

Participacions delslectors

Mésdebats