Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Rèplica a Maria Fresnedo: "Entenc el dolor que pateix pels gats morts"

rjulve5256812 attention editors   moving a picture package of 13 pictures 180625172835

rjulve5256812 attention editors moving a picture package of 13 pictures 180625172835 / JERRY LAMPEN

Vull mostrar la meva més absoluta solidaritat amb la senyora Maria Frasnedo i tot el que exposava en la seva sentida i commovedora carta 'Estic psicològicament enfonsada perquè han matat els gats que cuidava'.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Vull que sàpiga que jo també m'estimo molt els animals i que, igual que ella, m'encarrego des de fa uns quants anys, conjuntament amb altres persones, d'una colònia de gats que hi ha al meu poble, a Olesa de Montserrat.

Entenc, per tant, tot el dolor i la pena que està patint a hores d'ara com a conseqüència de la mort dels gats que ella cuidava. Si realment aquests animals, tal com afirma la senyora Maria, han estat expressament enverinats, jo li recomanaria - ja sé que probablement n'és prou conscient i ja ho ha fet - que s'adreci a l'Ajuntament de El Vendrell, concretament a la regidoria de Medi Ambient, i a la policia local per tal de denunciar aquests presumptes casos de maltractament animal.

I que posteriorment presenti una denuncia al Jutjat de Primera Instància corresponent per tal que aquesta acció tan salvatge i inhumana comesa contra aquests pobres animals no quedi impune i els seus presumptes culpables rebin el càstig que es mereixen. 

Tot el meu suport, el meu recolzament i la meva estima personals tant per a vostè com per a totes aquelles persones que estimen i tenen cura dels animals, especialment, de tots aquells que malviuen abandonats i deixats a la seva sort.

Persones com vostè fan que la nostra societat sigui, cada dia, una mica més digne i humana per a tothom, inclosos, evidentment, els animals.  

Participacions delslectors

Mésdebats