Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Rèplica de l'Ajuntament de Barcelona a una carta sobre les obres de la plaça de les Glòries

zentauroepp48411489 glories190531163326

zentauroepp48411489 glories190531163326 / Laura Guerrero

En resposta a la carta d'Òscar Franco, l'informem que la transformació de la plaça de les Glòries és un dels projectes clau de la ciutat que contribueix a dibuixar la Barcelona del futur, combinant el punt de vista urbanístic, el del model de ciutat i la gestió de la mobilitat, i esdevé alhora una important oportunitat per dotar a Barcelona d'un gran espai verd i singular.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

En aquests moments s'estan executant les obres de construcció dels túnels viaris, obra de gran envergadura i molt complexa, donat que el túnel passa per sota de tres infraestructures ferroviàries. Aquesta actuació va començar inicialment l'abril del 2015, i després d'una aturada es va reprendre l'any 2018 amb una durada prevista de 32 mesos. La previsió de finalització de les obres, tal com s'assenyala la informació disponible a l'entorn, es preveu que sigui al primer trimestre del 2021.

Per altra banda, com bé comenta el lector, de moment s'han guanyat nous espais verds per a la ciutat i, quan els túnels es posin en funcionament, el sòl ocupat per la circulació de vehicles de la gran via de les Corts Catalanes quedarà alliberat i permetrà donar continuïtat a l'espai verd de la Canòpia, completant la zona verda i afavorint la interconnectivitat entre els diferents barris de l'entorn de les Glòries.

Agraïm el seu interès envers les obres i li demanem disculpes per les molèsties generades.

Participacions delslectors

Mésdebats