Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Rèplica a la carta 'Aguas fecales, ratas y desechos en una riera de Gavà'

En resposta a la carta Aguas fecales, ratas y desechos en una riera de Gavà Aquests episodis que es produeixen al tram final de la riera dels Canyars són causats per un no correcte funcionament de la xarxa de recollida de pluvials i clavegueram en casos de pluja intensa. L'Ajuntament de Gavà ha reclamat insistentment i en repetides ocasions a les administracions responsables, l'establiment de les mesures necessàries per solucionar aquesta qüestió sense que, per ara, hagi estat aportada una solució efectiva.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Gavà està enllestint una mesura per combatre l’arribada d’aquestes aigües a la platja. Es tracta de la instal·lació a la Riera de Parets, just abans de desguassar a la de Canyars, d’un dipòsit anti-DSU que minimitzarà les descàrregues d’aigües residuals a aquesta riera. En episodis de pluges intenses, els dipòsits anti-DSU retenen les aigües residuals fins que, passat l’episodi, poden ser canalitzades cap a les depuradores. Es tracta d’una mesura pionera a Catalunya, ja que el dipòsit s’implementarà dins el mateix calaix de la riera amb la instal·lació d’una barrera desmuntable i amb una fibra capaç de retenir els residus, que es retiraran periòdicament. El sistema estarà operatiu en els pròxims dies.

Participacions delslectors

Mésdebats