Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

En record d'en Jaume Botey

zentauroepp23367914 barcelona 21 08 13  sociedad   fotomaton jaume botey   renda180216122611

zentauroepp23367914 barcelona 21 08 13 sociedad fotomaton jaume botey renda180216122611

Ha mort en Jaume Botey. No cal remarcar la seva trajectòria que ja ha quedat reflectida en els mitjans de comunicació. Personalment, el vaig tenir de tutor quan jo cursava sisè de batxillerat als Escolapis de Balmes i alhora conseller d'un grup escolta. Posteriorment, vàrem coincidir a Can Serra en plena dictadura: una etapa de lluita no violenta i constant proposta. Desprès el temps ens separà.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Fa poc però ens vàrem retrobar. Va ser abans d'aquest estiu en un dinar sorpresa que li vàrem organitzar una colla d'amics que havien coincidit a Can Serra. A Aquets dinar en seguiren d'altres presidits pel seu somriure constant. Tots aquests records em serveixen de consol en l'immensa tristor d'aquets moments. Vaig tenir l'impagable sort de poder conèixer i estimar a un home extraordinari del qual vaig aprendre a pensar, a reflexionar i que em va portar al compromís i a lluitar per un món just i solidari.

La mort és una "mala jugada"; persones com en Jaume no haurien de morir. Però en realitat no ha deixat ni deixarà d'existir; la llavor que ha sembrat durant la seva vida ha donat i seguirà donant fruits d'esperança i camins oberts per treballar per aquest nou món que ell tant desitjava. 

Participacions delslectors

Mésdebats