Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Acostar la cultura als centres penitenciaris

45217668 60

45217668 60

Aquest dilluns a la tarda llegia la piulada de Joan Lluís Bozzo (@espremulla) on anunciava que l'espectacle que dirigeix, Maremar de Dagoll Dagom, es traslladava dimarts del Teatre Poliorama a la Presó de Lledoners. De fet, l'actriu Mercè Martínez anunciava també fa pocs dies a les seves xarxes socials que desitjava poder veure els presos polítics, motiu pel qual es trobava emocionada de viure aquesta experiència.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Maremar és una conjunció entre tres disciplines: paraula, dansa i cançó. Una obra de Shakespeare que narra la història de Pèricles, amb una mirada paral·lela a l'actual crisi dels refugiats, i embolcallada musicalment per Lluís Llach.

I tot això em fa pensar. Iniciatives com aquesta demostren la vinculació de diferents ens públics i privats amb causes d'actualitat com els refugiats o la independència. Però tot i el caire polític de l'acció, caldria reflexionar sobre la popularització d'aquesta proposta: s'haurien d'apropar més sovint les arts escèniques i culturals als recintes penitenciaris?

Participacions delslectors

Mésdebats