Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Quina poca humanitat diu de nosaltres que hi hagi centres d'immigrants il·legals

mbenach27640024 gra030 melilla  22 10 2014   agentes de polic a junto a algu170215190148

mbenach27640024 gra030 melilla 22 10 2014 agentes de polic a junto a algu170215190148 / Francisco G Guerrero

Ara que hem vist escenes gravades del centre de detenció d'indocumentats de McAllen, a Texas, on hi ha persones engabiades i infants separats dels pares, descobrim que ser immigrant sense papers per a governants com Trump i els seus votants només dona la categoria de ser tractat de forma miserable.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

En ple segle XXI tenim camps de refugiats i centres d'internaments per a immigrants il·legals. Quina poca humanitat diu aquest fet de nosaltres! Una civilització que retrocedeix històricament en lloc d'avançar en drets per a tothom. Hi ha una part important de la població que pateix la deshumanització d'aquest mateix món.

Víctimes de la pobresa als seus països d'origen fugen i es refugien allà on no són benvolguts per uns quants. Ajudar a millorar l'entorn d'on venen és una possible solució.

Falten fets reals d'acords entre països que es fixin en aquest greu problema. Cada vegada es parla menys del primer món i del tercer món, quan la diferència és més gran que mai i s'accentua per moments.

Participacions delslectors

Mésdebats