Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Què diria a Ada Colau: aprofiti l'ocasió i endavant

zentauroepp48346459 ada colau190607111050

zentauroepp48346459 ada colau190607111050 / JOSEP LAGO

Senyora Colau, abans que alcaldessa, vostè va ser una activista defensora de drets socials, la qual cosa demostra que les necessitats del poble no li són indiferents.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Ara li parlaré amb tota sinceritat: vostè pertany a un col·lectiu, a un partit, que en el tema de la independència es mostra molt ambigu, que si blanc, que si negre. Crec que ha arribat el moment que tant el seu partit, com vostè mateixa, s'expressin d'una manera clara i concreta.

Només vostè pot respondre a la següent qüestió: de si vol ser l'alcaldessa que s'esforça a solucionar els problemes reals de la gent, de tota la gent, que són molts i de tota classe, o bé vol ser l'alcaldessa-activista defensora d'uns ideals, que per nobles que siguin, només representen una part del poble i que actualment només són realitats virtuals.

Les mitges tintes no són mai plenes. M'agradaria que un altre dia se la recordés com l'alcaldessa que va solucionar problemes, més que la que va crear conflictes.

I si dono per fet que serà una altra vegada alcaldessa, i de veritat que m'agradaria, és perquè això només depèn de vostè. Accepti els vots que, a canvi de res, li ofereix el senyor Valls i governi amb el PSC. Això sí, amb el respecte i consideració per tots els altres grups, fet que en el seu moment no es va fer en el parlament.

Si realment vol servir Barcelona, no desaprofiti l'ocasió i endavant.

Senyora Colau, m'acabo d'assabentar del següent: una veïna amiga meva va sol·licitar una beca d'estiu per la seva filla de sis anys a la qual té dret tant per la seva renda, com per la seva situació familiar -monoparental-. La resposta de l'Ajuntament ha estat: "denegada per falta de recursos municipals". Fets com aquests són els que s'han de solucionar.

Participacions delslectors

Mésdebats