Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Quatre alcaldesses, quatre maneres de fer

colau-carmena

colau-carmena

Les ciutats de Barcelona i L'Hospitalet tenen el seu ajuntament presidit per una alcaldessa, la senyora Ada Colau i la senyor Núria Marín. Dues alcaldesses amb objectius clarament diferenciats. Mentre la senyora Marín lluita per soterrar el ferrocarril, la senyora Colau malda per implantar-lo en forma de ferrocarril urbà, una línia fèrria que destruirà la Diagonal i serà una perillosa frontera dins de la ciutat. La senyora Marín afavoreix l'establiment d'hotels de luxe que creen riquesa, prestigi i llocs de treball. La senyora  Colau, tot el contrari, des del principi del seu mandat, va barrar el pas a les dues companyies hoteleres més importants del món: Four Seasons i Haytt que volien instal·lar-se als edificis del Deutsche Bank i a la Torre Agbar. Llàstima, en els hotels hi ha vida, moviment, llum i vigilància a totes hores. Al contrari dels edificis d'oficines que tanquen el divendres i al cap de setmana només hi ha soledat i foscor. Això és el que hi haurà a la Torre Agbar.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

També a Madrid tenen alcaldessa, la senyora Manuela Carmena que, aprofitant el rebuig de la senyora Colau, ha tingut l'habilitat d'afavorir l'establiment dels dos hotels esmentats a la capital de l'Estat. Bravo. Ens consta que l'alcaldessa de Madrid no farà instal·lar tramvies al Paseo de la Castellana, com tampoc ho farà Madame Hidalgo a l'avinguda dels Champs Elysées de París.

Participacions delslectors

Mésdebats