El Periódico

EN DIRECTE El Madrid guanya l'alabes (4-0)

L'aportació dels lectors

Publica una carta del lector

Quatre alcaldesses, quatre maneres de fer

Ada Colau y Manuela Carmena, un año de pelea municipal.

Joan Verdura

¿Què opines del tema de discussió? ¿Què et sembla l'aportació d'aquest usuari? Envia la teva opinió per participar en el debat.

Dijous, 8 de març del 2018 - 09:45 h

Les ciutats de Barcelona i L'Hospitalet tenen el seu ajuntament presidit per una alcaldessa, la senyora Ada Colau i la senyor Núria Marín. Dues alcaldesses amb objectius clarament diferenciats. Mentre la senyora Marín lluita per soterrar el ferrocarril, la senyora Colau malda per implantar-lo en forma de ferrocarril urbà, una línia fèrria que destruirà la Diagonal i serà una perillosa frontera dins de la ciutat. La senyora Marín afavoreix l'establiment d'hotels de luxe que creen riquesa, prestigi i llocs de treball. La senyora  Colau, tot el contrari, des del principi del seu mandat, va barrar el pas a les dues companyies hoteleres més importants del món: Four Seasons i Haytt que volien instal·lar-se als edificis del Deutsche Bank i a la Torre Agbar. Llàstima, en els hotels hi ha vida, moviment, llum i vigilància a totes hores. Al contrari dels edificis d'oficines que tanquen el divendres i al cap de setmana només hi ha soledat i foscor. Això és el que hi haurà a la Torre Agbar.

També a Madrid tenen alcaldessa, la senyora Manuela Carmena que, aprofitant el rebuig de la senyora Colau, ha tingut l'habilitat d'afavorir l'establiment dels dos hotels esmentats a la capital de l'Estat. Bravo. Ens consta que l'alcaldessa de Madrid no farà instal·lar tramvies al Paseo de la Castellana, com tampoc ho farà Madame Hidalgo a l'avinguda dels Champs Elysées de París.

Participacions dels lectors

Torelló, la farola y lo público

Albert Cañizares Caldes de Montbui

Hace unos meses, un vehículo tiró una farola situada en la calle a un extremo de la estación de trenes de Torelló. Durante días, un cono de car... continuar llegint

"EL PERIÓDICO ha sido mi vehículo de acogida desde que llegué a Catalunya"

A Antonio Asensio, fundador de EL PERIÓDICO,... continuar llegint

La falta de paritat a l'Escolania de Montserrat

Xavier Iborra Barcelona

He pogut comprovar, una mica amoïnat, un tema a col·lació amb l'inici del curs a l'Escolania de Montserrat.... continuar llegint

Sobre el màster pel professorat a secundària i batxillerat

Frederic Lloret Barcelona

He llegit amb molta atenció la carta pub... continuar llegint

La derecha se pone de perfil ante cuestiones franquistas

José Manuel Fernández Arroyo Barcelona