Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

'Procés': "Quan va sortir la sentència, vaig entendre l'abast total d'aquella farsa judicial"

sentencia-juicio-proces

sentencia-juicio-proces

Vaig seguir el judici del procés amb molt d'interès en unes jornades en què no podia sortir del meu astorament diari per les coses que sentia per part de les acusacions, per les mentides dels testimonis i per l'actuació totalment parcial per part del magistrat Marchena.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Quan va sortir la sentència, vaig entendre l'abast total d'aquella farsa judicial, que no era pas impartir justícia, sinó castigar, escarmentar i humiliar a tots aquells que no combreguen amb la sagrada unitat d'Espanya. Una sentència que permetrà perseguir qualsevol dissidència, ja que estableix jurisprudència.

El Govern espanyol va fent declaracions i vídeos vantant-se de la teòrica solidesa de la democràcia espanyola. Els mitjans afins s'acarnissaran amb l'independentisme mentre blanquegen als feixistes. Europa suposo que continuarà muda i cega, com fa sempre amb els grans problemes. Tot és una gran vergonya. Ja diuen que Franco "lo dejó todo atado y bien atado"... I tant que és veritat.

Participacions delslectors

Mésdebats