Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

La prioritat de tenir uns bons serveis

parlament

parlament

Els Parlaments i els Governs de tot el món tenen l'obligació prioritària de garantir la prestació d'uns bons serveis a la ciutadania, sobretot a les persones i a les famílies que més ho necessiten.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Així també, a Catalunya la nostra Generalitat ho ha de fer buscant tots els acords i les complicitats possibles. Llàstima que avui les nostres autoritats semblen ocupades amb altres prioritats, molt dignes, però més llunyanes.      

Només quan la ciutadania disposi arreu d'uns bons serveis, els polítics podran intentar fer realitat altres objectius, per rellevants que siguin. És el cas, a parer meu, de diputats i consellers de la Generalitat que malden per la República.

Primer viure, després filosofar, es deia. Segur que treballar de valent per tenir uns bons serveis serà molt agraït per tothom, també pels nostres polítics presos de forma tan injusta i humiliant.

                                                                      

     

Participacions delslectors

Mésdebats