Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Es posicionarà la Conferència Episcopal sobre la proposta de Pablo Casado?

zentauroepp47433506 pla mitj  del president del pp  pablo casado  parlant en l a190321173943

zentauroepp47433506 pla mitj del president del pp pablo casado parlant en l a190321173943

Desconec -però m'ho puc imaginar- com deu ser el personal que assessora Pablo Casado, però si la darrera proposta que li han plantejat consisteix a "permutar nadons per papers", es clarifica del tot la mena de gent, millor dit, de gentussa que l'aconsella a l'hora de prendre decisions.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

D'altra banda, si Pablo Casado ha acceptat aquest disbarat de proposta, o el que és pitjor, si la idea ha estat seva arran dels assessoraments, el sol fet de considerar la possibilitat d'una adopció d'aquest tipus només es pot qualificar d'immoral i indecent per més matisacions que faci o "fake news" que denunciï.

En qualsevol cas, i a banda de les promeses de Pablo Casado –si arriba a governar- davant d'aquesta abominable hipotètica mesura, caldrà veure si la Conferència Episcopal es posicionarà d'alguna manera, perquè l'immobilisme habitual que la caracteritza -en segons quins temes- no seria congruent amb els seus sermons, especialment, en matèria familiar.

Per honestedat i per respecte a les persones, només predicar sobre la moral i la decència és del tot insuficient.

Participacions delslectors

Mésdebats