Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Anem a votar tots; no podem perdre pistonada

zentauroepp47715889 graf9191  madrid  11 04 2019   captura de la se al instituci190411221049

zentauroepp47715889 graf9191 madrid 11 04 2019 captura de la se al instituci190411221049 / Tribunal Supremo

Estic veient part del "judici de la vergonya" i escoltant les vergonyoses declaracions dels que repartien les garrotades el dia 1-O i m'està agafant mal de ventre; tenen la lliçó apresa de tal manera que tots diuen el mateix, però ningú reconeix el que tot el món ha pogut veure mitjançant els vídeos a les xarxes i TV, i que el president de la sala no permet la seva visualització com a prova testifical.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

En aquest judici, a més de jutjar idees, insisteix a esmicolar als Mossos d'Esquadra per part de la fiscalia, fent alçaprem en estirar la llengua dels desmemoriats de convenients testimonis aportats per l'acusació, perquè aquests declarin desfavorablement contra els Mossos.

Ja està en marxa la campanya electoral que el dia 28A han de culminar tots els ciutadans de l'estat. El 89% dels catalans que varen votar estar a favor del dret a decidir no poden malbaratar l'oportunitat de defensar el seu pensament i el seu país, "Catalunya", evitant que ens envaeixin els intrusos explotadors.

No puc entendre que dintre del socialisme català (PSC) hi pugui haver militants i simpatitzants a favor del dret a decidir i que no es manifestin contra la negativa del PSOE-PSC a acceptar el dret a decidir que va validar la majoria dels catalans en el seu moment. S'ha de ser masoquista per suportar tanta perversitat i tant de menyspreu, com ha demostrat Zapatero primer i ara Sánchez, que no sap a on navega, amb Iceta ballant al seu costat.

Espero que aquest 89% de catalans partidaris i defensors del dret a decidir, el dia 28A tinguin clar que, per Catalunya, ni PP, ni Cs, ni Vox, ni PSOE; anem a votar tots, però deixem el vot a Catalunya, que és de l'única manera que podrem garantir que la cultura i l'economia catalana no perdin pistonada.

Participacions delslectors

Mésdebats