Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

La oportunitat perduda dels pressupostos

MÿRIDA. 17 DE FEBRERO DEL 2019. Pedro Sánchez, en el acto de clausura de la Conferencia Autonómica del PSOE de Extremadura. FOTO DE DIEGO CASILLAS / EUROPA PRESS

MÿRIDA. 17 DE FEBRERO DEL 2019. Pedro Sánchez, en el acto de clausura de la Conferencia Autonómica del PSOE de Extremadura. FOTO DE DIEGO CASILLAS / EUROPA PRESS / Diego Casillas (Europa Press)

Bé, doncs ja està; han guanyat tots els intransigents. S'ha acabat el diàleg. Enhorabona, senyor Casado ("el único diálogo es cuando y como aplicar el 155"); senyor Rivera, amb la inestimable col·laboració del senyor Abascal. També hi han participat els senyors Page i Lambán; quina por a perdre els càrrecs!

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Enhorabona extensiva als senyors Torra i Puigdemont per la seva calculada intransigència; una contribució a espatllar-ho tot. No estic segur de l'opinió dels grups catalans al Congrés. A ells sí que els hi ha faltat valentia. Ens hem quedat sense Pressupostos i sense legislatura. Aquests Pressupostos haguessin afavorit a milions de persones però es veu que és igual; primer, l'autodeterminació. Però també vull donar les gràcies de tot cor als senyor Sánchez i també al senyor Iceta. Ho han intentat; ningú ho havia fet fins ara.

I per acabar, dos desitjos. Primer, i malgrat que no sóc independentista, que, després d'una injustificada presó provisional als polítics presos per l'1 d'Octubre (i per la DUI), el judici acabi el més bé possible i que els jutjats tornin ben aviat a casa. En la meva opinió, no hi ha hagut delicte de rebel·lió.

I, segon, que la societat catalana i espanyola, a l'hora de votar, ho fem pensant en aquelles persones i partits que volen abans que res el diàleg i la convivència, sabent que el diàleg implica renúncies per totes les parts.

I que Déu ens ajudi, que bona falta ens fa. 

Participacions delslectors

Mésdebats