Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"No al tram: Crida als ciutadans que s'estimen Barcelona"

zentauroepp43267142 tranvia diagonal190104115800

zentauroepp43267142 tranvia diagonal190104115800 / FERRAN NADEU

Albert Pons i Torrents

La Plataforma per Barcelona ha treballat durant 12 anys en diverses iniciatives per denunciar algunes actuacions de les nostres autoritats i particulars que, amb els seus projectes, volen coartar la veritat o destruir el nostre patrimoni urbanístic, com és el cas de fer passar el tramvia per la Diagonal. En el seu dia vàrem denunciar el projecte, que no aportava cap avantatge per al ciutadà i, en canvi, atorgava uns beneficis a l'empresa que patrocina el projecte i el contracte que pretén explotar durant molts anys.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Ara, la senyora Colau torna a la càrrega fent-se seus tots els partits que formen el Consistori. No se sap què els haurà promès per fer canviar de parer als que, en el seu dia, van barrar el pas a la destrucció de la Diagonal.

Per tal d'organitzar una força opositora dels ciutadans, la Plataforma per Barcelona s'adhereix a la Plataforma Salvem la Diagonal a fi de potenciar l'oposició a un projecte destructor i que portarà a la misèria els comerços i les empreses que hi tenen la seu.

Des d'aquí volem fer una crida a tots els ciutadans que estimen Barcelona com a capital de Catalunya per tal que ens donin suport a l'adreça electrònica diagonal.noaltram@gmail.com.

Participacions delslectors

Mésdebats