Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Al món de la política, la comunicació és una eina de poder, i el patriotisme, també"

vox-propaganda-en-acto-polica

vox-propaganda-en-acto-polica

D'acord amb el Diccionari de la Real Acadèmia de la Llengua Espanyola, patriota és la "persona que té amor a la seva pàtria i procura tot el seu bé", una definició prou àmplia per a tota mena d'interpretacions.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Què és ser patriota? Té alguna diferència aquest patriotisme en el cas dels votants de Vox? En aquest sentit, els partits i els candidats són cada vegada més conscients de la importància que té la seva presència a internet i l'ús de les xarxes socials com a eina propagandística. Els polítics tenen una gran varietat de possibilitats per arribar a diferents nínxols de població fins ara exclosos pels mitjans tradicionals. Entre ells, els joves, que, d'altra banda, són els principals usuaris de les xarxes socials. Gràcies a aquestes, hi ha partits polítics que han aconseguit finançar la seva campanya a través de milions de petites donacions d'internautes o realitzar actes de campanya, i així obtenir la informació necessària per trobar el perfil del votant que l'ajudaria a guanyar.

Aquesta situació s'evidencia en comprovar com Vox va aconseguir, a partir d'un ús hàbil de les noves tecnologies, representació en el Parlament Andalús. A les xarxes socials i gràcies a les TIC, els polítics, com s'ha vist, han exercit una comunicació merament propagandística i política; o d'altres opten per publicar de tant en tant continguts personals.

I és que al món de la política, la comunicació és una eina de poder, i el patriotisme, també.

Participacions delslectors

Mésdebats