Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Moltes gràcies al meu CAP de Vic per la gran feina que fan"

zentauroepp54771055 cap covid200906194319

zentauroepp54771055 cap covid200906194319 / ANGEL GARCIA

Cada dia llegeixo queixes dels usuaris dels CAP que no poden comunicar-se amb el centre per telèfon, ni hi poden ser atesos per culpa de la pandèmia de la covid-19.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Jo visc a Vic i el meu centre sempre m'ha atès quan ho he necessitat. Tinc 65 anys i diverses patologies cròniques que necessiten revisions periòdiques, i sempre hi he pogut anar amb totes les mesures de seguretat, com prendre'm la temperatura abans d'entrar al centre i rentar-me les mans amb alcohol i, està clar, amb la mascareta posada en tot moment.

Fa un mes que el meu centre, en veure com augmentaven els contagis entre persones joves al meu barri, va decidir junt amb l'Ajuntament de Vic fer proves PCR a la població d'entre 15 i 45 anys. Hi varen sortir molts positius asimptomàtics i varen rastrejar els seus contactes i confinar a les persones, i amb pocs dies va baixar el nombre de nous contàgis. Encara n'hi ha de nous cada setmana, però no com els que hi havia el mes passat.

Per això dono gràcies a tot el personal del meu CAP per la gran feina que fan en aquest temps tan dificil que els ha tocat viure. Moltes gràcies.

Participacions delslectors

Mésdebats