Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Més respecte pels familiars de víctimes del franquisme

No perdono a Miquel Puig la frivolitat demostrada dilluns passat com a tertulià del  programa Més 3/24 de TV3 a l'hora de referir-se a la lluita per treure del Valle de los Caídos les víctimes de la guerra que durant la dictadura hi van ser portades amb nocturnitat, traïdoria i sense que ho sabéssim llurs famílies. Després dels anys que fa que lluitem per la seva exhumació, ens va venir a dir que ja és hora de passar pàgina d'aquest tema i que són uns avis que ni tan sols vam conèixer. Actituds com la seva representen un insult directe als fills encara vius de les víctimes i alimenten l'escepticisme de moltes persones sobre aquest tema.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

L'any 2010, convidat pel Govern socialista de Zapatero, vaig tenir ocasió de veure l'interior de les tombes al mausoleu de Franco i us asseguro que moltes són exhumables i identificables, com la del meu avi Joan Colom. Per això tampoc no comparteixo el pessimisme de la historiadora Queralt Solé esplaiat igualment durant el programa que condueix Xavier Grasset. En lloc de derrotismes només ens falta una voluntat política decidida per posar fi a un greuge que patim pocs des de fa anys, però que afecta milers de persones, encara que no ho sàpiguen.  

Participacions delslectors

Mésdebats