Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"M'hagués agradat estudiar història de l'art"

zentauroepp40342249 florencia170929163300

zentauroepp40342249 florencia170929163300

Crec que als estudis de batxillerat m'hagués agradat cursar l'assignatura d'història de l'art. M'agraden moltes expressions de l'art, sóc una persona molt observadora i força creativa. De fet, des que estudio a Barcelona he anat a més museus que en la resta d'anys.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Fa uns mesos vaig fer un petit viatge a Florència i per culpa del mal temps vaig passar moltes hores donant tombs a l'interior dels museus, més de les que el meu germà petit hagués volgut.

I mentre trepitjàvem més de mil sales plenes de quadres i escultures principalment pensava que m'hagués agradat poder explicar als meus pares què eren aquelles escultures, de qui i què representaven, una mica d'història i potser alguna anècdota.

També vaig pensar que era una llàstima que no valoréssim prou la història que estàvem contemplant amb els nostres propis ulls, unes obres d'art de més de 500 anys.

Participacions delslectors

Mésdebats