Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

La llibertat, a la brossa

lainz43038856 180422201714

lainz43038856 180422201714

Quina mena de país és aquest que s'anomena Espanya, que persegueix gent que porta llaços grocs, que confisca en una final de la Copa del Rei samarretes, bufandes i cartells de color groc com si tot això fos una cosa normal? D'on han sortit aquests polítics, ministres i fins i tot el Rei que assiteixen immutables a un espectacle ridícul com aquest ?

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Què pensarà la resta del món civilitzat quan vegi que cartells amb la paraula llibertat van a para directament al contenidor perquè són de color groc? El ridícul i l'absurd és tan evident i la imatge de país autoritari tan impròpia dels nostres temps, que ja no sé si estic al 2018 o al 1978, quan es va aprovar una Constitució que ho havia de solucionar tot i que al final ha servit de ben poc.

La llibertat, a la brossa, sembla que vulguin cridar tota aquesta gent del 155, neofranquistes del segle XXI que probablement no recorden o no volen recordar que per demanar llibertat, fa cosa de 40 anys hi havia molta gent que també anava a la presó. És clar que aleshores vivíerm en dictadura. I ara?

Participacions delslectors

Mésdebats