Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

L'exministre Huerta i l'honestedat

MAXIM HUERTA

MAXIM HUERTA

He de confessar que no sabia qui era el senyor Huerta fins que el van nomenar ministre de Cultura. En pocs dies tots sabíem alguna cosa més d'ell. El seu tarannà personalment no m'agradava, però ara hem vist que ha hagut de dimitir finalment del tot just estrenat el càrrec per no haver pagat al fisc pel valor de més de 200.000 euros.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Una dimissió que parla d'honestedat: la d'aquell que sap que ha fet alguna cosa incorrecta i que és capaç de dir-ho públicament. Quants càrrecs polítics haurien d'haver dimitit des de fa qui sap ja quan per actes deshonestos als ulls públics i que no ho han fet?

Mentrestant, una dimissió que s'ha d'agrair en un país on sembla que ha de passar un fet molt greu perquè algú dimiteixi i que a la vegada aquest algú ho admeti, se'n responsabilitzi i deixi el càrrec per al qual havia estat escollit. L'honestedat és una qualitat que es troba a faltar en un món on es trepitja sovint sota qualsevol pretext els altres i on l'egoisme domina la vida de molts.

Participacions delslectors

Mésdebats