Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"L'amnistia i l'autodeterminació són els punts clau de la taula de diàleg"

zentauroepp52499745 jove200226173834

zentauroepp52499745 jove200226173834 / Gemma Tubert

El passat 26 de febrer es va posar en marxa la taula de diàleg entre els governs espanyol i català. El fet de reunir-se la taula bilateral de diàleg, negociació i acord, i el fet d'acceptar que a Catalunya es viu un conflicte polític que cal resoldre per la via política i no pas per la via de la repressió judicial i policial, considero que ja és un pas endavant.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

D'altra banda, és positiu que s'hagi arribat a l'acord que la taula es reuneixi mensualment, com també ho és el fet que les reunions se celebrin alternativament a Madrid i Barcelona. 

Lògicament les posicions encara estan molt allunyades, ja que caldrà "estovar" molt el significat del diàleg per tal de passar a dos punts primordials com són l'amnistia -el sentit comú no avantatjós de la justícia, en majúscules- i l'autodeterminació

Això no significa la independència, sinó que el poble de Catalunya pugui decidir el seu futur polític, econòmic i social dintre de la interdependència europea.

Participacions delslectors

Mésdebats