Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"La Generalitat no facilita cap alternativa als qui no podem assistir als exàmens ajornats pel temporal"

undefined38869850 barcelona 13 06 2017  sociedad   examenes de las pau selecti180724170039

undefined38869850 barcelona 13 06 2017 sociedad examenes de las pau selecti180724170039

El passat dimarts 21 de gener, tenia previst, des de fa mesos, realitzar un examen oficial de la Generalitat de Catalunya -les Proves lliures per a l'obtenció de títols i certificats, les POT-, però l'examen va ser cancel·lat a causa del temporal 'Gloria', per recomanació de Protecció Civil.

Ara, amb menys d'una setmana d'antelació, ens han anunciat la nova data, que cau tot just el dia que torno d'un viatge a Itàlia. He al·legat als responsables de les proves la meva impossibilitat de presentar-me a l'examen per causa de força major, ja que no puc cancel·lar el viatge ni canviar els vols.

Els responsables d'Educació de la Generalitat no han fet cap intent per facilitar una alternativa a les persones que, com jo, segurament no podrem assistir i realitzar aquesta convocatòria de les POT. S'han limitat a dir, simplement, que "no poden respondre a la meva sol·licitud".

No em sembla just que, com sempre, paguin justos per pecadors, ja que jo he estat estudiant durant dos mesos sencers una assignatura perquè finalment, per una causa aliena, no em pugui examinar.

Participacions delslectors

Mésdebats