Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"La fugida del rei emèrit és una vergonya per a la ciutadania"

undefined43445892 graf2807  madrid  22 05 2018   felipe vi preside  acompa ado200315195233

undefined43445892 graf2807 madrid 22 05 2018 felipe vi preside acompa ado200315195233 / Chema Moya

Quina vergonya tot l’assumpte en torn la fugida del rei emèrit. Aquest marxa fent un comunicat on gosa parlar de dignitat, ell que va dir en un discurs que “la justícia era igual per a tothom” quan ja estava fins les celles de corrupció a base de centenars de millions cobrats, evadits o regalats a les amants.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

La Monarquia blindada per una Constitució que només es pot modificar per pagar el deute, però no per retirar la inviolabilitat-impunitat de què gaudeix la institució. I a sobre la fugida s’ha fet amb la complicitat del Govern “més progressista de la historia”, i Pedro Sánchez es burla quan es nega a donar determinada informació, com qui pagarà l’estada del fugat i altres detalls. És mes important defensar la institució tot encobrint un corrupte. I el soci de Govern, on estava? Diuen que no sabien res. De veritat? O son cómplices o son ignorats, com a tontos útils. Si no poden fer res mes, potser que ho deixin estar i tornin a l'oposició.

La Justícia? Ja veurem. No hi confio gens ni mica. Referèndum sobre la monarquia? No ho crec. Aquí només es busca blanquejar i mantenir una dinastia que va venir imposada per la voluntat d’un dictador, no ho oblidem. I al fons de tot estem els ciutadans (o els subdits) burlats i tractats com a imbècils. I una mica més lluny está el pobre Valtonyc, aquest sí, exiliat per cantar les veritats.

Participacions delslectors

Mésdebats