Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

La crisi no servirà de res, que ningú esperi dimissions ni disculpes

jmexposito52796722 el presidente del gobierno  pedro s nchez  durante la videoc200322101945

jmexposito52796722 el presidente del gobierno pedro s nchez durante la videoc200322101945 / Moncloa

José Carlos Encinas Hernández

Es tracte d'una situació complicada, això és cert, i ens ha passat en un moment en què, i no tan sols a nivell nacional, tenim el pitjors líders que podíem imaginar. El que estem veient aquests dies per tot arreu es un grapat de polítics que mai han gestionat res, i que llevat de fer propaganda i mentir a la població, bàsicament per amagar el seu desconeixement, la seva inoperància, la seva incapacitat de prendre decisions i la mes absoluta descoordinació, nomes busquen protagonisme partidista. Els uns i els altres.

El que esta passant a Espanya, tot i que la envergadura del problema és brutal i la gestió no es fàcil en absolut, no té nom. Es vergonyós. Baralles per competències entre l'Estat i les autonomies, pals a les rodes per part d'uns i d'altres, i contínuament mentides, o veritats a mitges. En cap cas s'està pensant en la gent. Està clar que no saben què fer, ni el grup d'adolescents que ens governa, ni els suposats assessors darrera dels que s'amaguen. Ningú. El que sí saben és dir que ho estan fent molt be. Ells.

No sabem, ningú ho sap, quan acabarà tot plegat, però estic segur de que, un cop recuperem la normalitat, res no canviarà. No els hi demanarem responsabilitats, ni els obligarem a marxar, a tots. Som un poble de curta memòria i de seguida tornarem a veure a tota aquesta tropa gaudint dels seus privilegis i, com sempre, allunyats dels problemes de la gent. Que ningú esperi dimissions ni disculpes. Són massa arrogants i saben que nosaltres ens ho empassem tot. Malauradament tot aquest sofriment no servirà de res.

Participacions delslectors

Mésdebats