Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Kubrick al CCCB, la millor exposició sobre el director que he vist

untitled

untitled

Al CCCB de Barcelona s’està celebrant una exposició dedicada al genial cineasta Stanley Kubrick. Jo vaig veure aquesta exposició quan es va iniciar a Frankfurt el 2004, on em vaig desplaçar expressament. Llavors, no sabia que voltaria per tot el món i, de fet, he tingut oportunitat de veure-la també a Roma i a Amsterdam. Doncs bé, l'exposició que ha preparat el CCCB, amb Jordi Costa de comissari, em sembla la millor de les quatre que he vist.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Tot i haver-hi alguna diferència amb els materials exposats (per exemple, a Frankfurt es podia admirar l’únic Oscar que va rebre el director), a Barcelona hi ha amplitud d’espai, un grafisme molt atractiu i s’hi ha afegit un munt de material addicional, bàsicament entrevistes filmades amb col·laboradors seus de diversa mena.

Crec que és un enorme motiu d’orgull que la capital catalana tingui una exposició d’aquesta categoria i qualitat. El proper 7 de març farà ja 20 anys que el gran Kubrick ens va deixar. Visitar l'exposició pot ser un bonic homenatge a la seva memòria. 

Participacions delslectors

Mésdebats