Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

És la independencia la solució als nostres mals?

zentauroepp46940138 catalan regional president quim torra holds a press conferen190214164216

zentauroepp46940138 catalan regional president quim torra holds a press conferen190214164216 / GABRIEL BOUYS

L'altre dia escoltava al nostre president de la Generalitat que reclamava, en una entrevista, el dret a l'autodeterminació. No sé si ell pot aclarir a què es refereix; perquè, quina és la diferència entre la política d'un partit conservador català i la d'un partit conservador espanyol? I cóm s'independitza un país sense el recolzament de pràcticament la meitat de la seva població i sense negociar amb l'Estat espanyol?

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Nedarem en l'abundància perquè tots els diners ens els quedarem i no aniran a cap altra comunitat autònoma? És solidari i just, això? Cóm ens els repartirem? Aniran als serveis públics d'Ensenyament i Sanitat o als ajuts a la dependència?

Per cert, si ens hem d'independitzar, millor a la manera txeca i no a l'eslovena, és a dir, de manera pacífica i no a veure qui pot més. De tota manera, sembla absurd posar una frontera per estar junts a la Unió Europea. Estem condemnats a conviure i entendre'ns, catalans i espanyols, encara que només sigui perquè un territori està al costat de l'altre. 

Participacions delslectors

Mésdebats