Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Indefensió absoluta en una reserva d'hotel

Captura de la web de Booking.com

Captura de la web de Booking.com

Agost passat. Faig una reserva de 250 euros per una nit en un hotel de Begur a través de Booking.com, que publicitava la cancel·lació gratis a la majoria d'habitacions. Per un accident de la meva companya, que vaig comunicar i documentar a l'hotel amb setmanes d'antelació, vam acordar ajornar l'estada al setembre.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Setmanes mes tard, però, vaig comunicar la impossibilitat de gaudir de la reserva, i vaig preguntar si se'm podria tornar l'import o una part. Davant del seu silenci, i després de diverses trucades infructuoses, va haver d'intervenir Booking.com, a qui l'hotel sí que va comunicar la seva negativa a retornar-me res. El 27 de setembre vaig preguntar a l'establiment si, no obstant això, podria gaudir-ne més endavant. Sense resposta. El 6 d'octubre insisteixo en la meva petició per via telefònica i em diuen que ho consultaran. Sense resposta.

A principis de novembre, i davant d'aquesta prepotència i descortesia destinada a esgotar la paciència del client, decideixo posar el tema en mans de l'Agència Catalana de Consum. Quina penitència! Després de diverses consultes telefòniques pels cinc intents infructuosos de tramitar la queixa a través del seu web, em veig obligat a enviar-la certificada el 8 de novembre, i el 20 de gener em comuniquen que... l'acaben de rebre. Sense comentaris. A mitjan febrer, l'ACC em comunica que l'han derivat a l'OMIC de L'Hospitalet.

¿No m'ho podien haver dit al novembre? Segurament m'hagués estalviat la feina perquè l'última queixa que vaig presentar a aquesta Oficina, fa anys, em van treure les ganes de reclamar mai més: imports equivocats, dades i conceptes barrejats... Era evident que s'havien equivocat d'expedient. Olé els serveis de protecció als consumidors!  En resum, encara espero resposta, i em temo que no serà favorable a la meva demanda. ¿Ens juguem res que ja he perdut 250 euros sense haver rebut cap servei a canvi?

Participacions delslectors

Mésdebats