Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

El 21-D, ignorem els provocadors

zentauroepp40432212 madrid 06 10 2017 politica   jordi cuixart antes de declarar180317111129

zentauroepp40432212 madrid 06 10 2017 politica jordi cuixart antes de declarar180317111129 / DAVID CASTRO

Tal com diu Jordi Cuixart des de la presó, el dia 21 de desembre, cal que siguem conscients que “aquesta situació demana que mantinguem tant la determinació com la serenor, tant el coratge com la intel·ligència. No caiguem en cap parany i sapiguem respondre amb l’ambició insubornable dels que ens sentim deslliurats de cap por”.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Per això m’atreveixo a recomanar-vos que ignorem a tots aquells que venen a Barcelona a provocar-nos. Ens serà molt fàcil. Aquest divendres és l’últim dia del trimestre a tots els centres educatius. Això vol dir que hi haurà moltes activitats festives: representacions teatrals, pessebres vivents, cantada de nadales... en les que hi serem convidats mares, pares, àvies, avis, germans grans que s’ho miraran amb enyorança, tietes, amics... Res ni ningú ha d’entelar aquesta festa tan bonica.

Oblidem-nos d’aquells que ens amenacen i actuen amb persecucions penals i violència. Nosaltres deixem les garrotades per al pobre i sofert Tió, un tronc agraït i feliç d’haver rebut tantes atencions i que té més ànima que els feixistes obtusos, que es creuen el melic del món i que són incapaços d’escoltar ningú.

No permetrem que aquests provocadors se surtin amb la seva. Ignorem-los.

Participacions delslectors

Mésdebats