Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Guardiola, digne d'admiració

zentauroepp42207096 manchester city s spanish manager pep guardiola reacts durin180223172610

zentauroepp42207096 manchester city s spanish manager pep guardiola reacts durin180223172610 / OLI SCARFF

Qui no vol que els seus fills siguin crítics i protestin davant les injustícies? En les últimes setmanes les dones i el jubilats han sortit a protestar davant d'elles.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

No cal ser independentista per protestar davant un empresonament inacceptable a ulls d’una majoria cada cop més nombrosa de juristes, advocats, intel·lectuals i de ciutadans que porten el llaç groc amb la dignitat de que estan fent quelcom honorable i que no va contra ningú si no a favor d’eradicar injustícies.

Després del que acabo de dir, veure persones que es dediquen a treure llaços grocs, que volen destruir amb la seva acció conscient o inconscient el desig i el somni just de la seva llibertat, es fa difícil de pair i increïble de creure que acció tan innoble pugui sortir de la pròpia consciència.

Quan veus persones que treuen llaços, a molts se’ns encongeix el cor i s’acceleren sentiments difícils de controlar, contenció que hem de mantenir però que només es pot explicar pel compromís d’actuar sempre sense odi i pacíficament.

Avui m’he emocionat veient persones que donaven les gràcies a Pep Guardiola pel seu compromís i  la seva valentia acceptant penalització per portar sempre visible i amb orgull el llaç groc, deixant constància per a tothom, que ser solidaris amb les injustícies  hauria de ser una obligació moral i ètica per a tothom ja que ens fa més persones. El seu exemple mereix el nostre seguiment i admiració.

Participacions delslectors

Mésdebats