Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Gràcies a La Marató de TV3

marato7-12

marato7-12 / Jordi Play (© Jordi Play)

Hi ha certs dies de l'any on sembla que tot s'aturi. Dies en els quals tots anem a la una, tots remem en una mateixa direcció, i és evident que La Marató de TV3 és un d'aquests dies tan especials.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Enguany la malaltia escollida ha estat el càncer, una malaltia que, en major o menor mesura, ens ha tocat a tots al llarg de les nostres vides. Probablement aquest sigui el motiu pel qual ha estat una de les malalties més repetides al llarg de les 26 edicions que porta funcionant La Marató. Aquest any ha tornat a ser un éxit.

La Marató ha tornat a aconseguir que milers de persones surtin als carrers de Catalunya participant en una gran quantitat d'esdeveniments i actes celebrats per la causa. La Marató ha aconseguit que milers de persones prenguin el paper de voluntaris perquè tot funcioni i pugui convertir-se en el què és, i ha aconseguit que milers de persones facin les seves aportacions econòmiques.

Dit això, només em queda donar les gràcies a La Marató per aconseguir tot el que aconsegueix, i per fer d'un diumenge més de desembre, un dia ple d'amor i solidaritat.

Participacions delslectors

Mésdebats