Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Gràcies a l'Hospital Quiron pel tracte i la professionalitat"

lpedragosa35406615 quiron160906183556

lpedragosa35406615 quiron160906183556 / CARLOS MONTANYES

He estat pacient del Servei de Rehabilitació i Fisioteràpia de l’Hospital Quirón de Barcelona uns quants mesos, serveixin aquestes paraules per agrair el tracte, la professionalitat, el servei, el bon treball i les paraules d’ànims i suport a tots els que formen l’equip. Des de la Mayka i l’Erika per coordinar des de recepció, a la Neus i en Carles, David, Rafa i sobretot al meu rehabilitador personal, en Xavi. A tots ells moltes, moltes gràcies.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Tots vosaltres convertiu en somriures els nostres dolors i patiments. He pogut veure i viure en el decurs d’aquests mesos moltes persones quasi que ni podien caminar o aixecar un braç a l’inici, i dia a dia veure els seus/meus progressos. Tampoc voldria oblidar la doctora Silvia Ramon i al senyor Ferran Vidiella, malgrat que no he estat pacient seu, l’estima que tenen a tothom i el bon treball que fan. Sou un exemple del que busquem els usuaris amb la sanitat.

Per últim, gràcies a la doctor aMontse García per fer que el doctor Alentorn cuidi de la seva salut

Participacions delslectors

Mésdebats