Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Felicitats als artistes de les exposicions que hi ha al Complex Cultural de Juneda

camera-274981 960 720

camera-274981 960 720

He vist les exposicions que hi ha al Complex Cultural de Juneda. I n'he sortit tan satisfet que desitjo dedicar-les-hi aquestes línies per a convidar al lector a visitar-les. I gaudirà de l'art d'unes junedenques, on s'intueix una passió tan gran que converteixen l'exposició en el lloc més interessant del poble durant aquest mes.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Les protagonistes de les mostres (quatre exposicions en sales diferents de la mateixa ubicació) són Carme Pujol amb L'art del tricotTeresa Santandreu Bosch, amb Estimem la BanquetaM. Teresa Salla Arquès, amb Mig punt de creuMercè Zapater Muset, amb Treballs amb ganxet, i Helena Pallerola, amb Color i vida.

Els que vam tenir a la reconeguda artista gravadora local Montserrat Josa i Roca de mestra vam aprendre a apreciar l'art com una forma d'expressió molt lliure i personal, valorant matisos, materials, tècniques, recursos... Potser per això ens atrau donar la nostra opinió quan tenim una ocasió.

I potser també per això faria jo ara una bona renglera d'elogis vers els treballs amb ganxet, les fotografies, els quadres, els teixits, els brodats i els dibuixos i pintures que hi podem trobar; però me'ls estalviaré, perquè se m'escau parafrasejar a Johan Cruyff quan va dir als seus jugadors la cèlebre "Salid y disfrutad", per un "Aneu-hi i ho veureu" i ho contemplareu, o ho comprovareu

Però afanyeu-vos! Fins al 27 de setembre, de 17 a 20 hores, de dilluns a divendres.

Participacions delslectors

Mésdebats