Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Exposició 'La revolució neolítica. La Draga, el poblat dels prodigi'

la-revolucio-neolitica-la-draga-el-poblat-dels-prodigis slider big

la-revolucio-neolitica-la-draga-el-poblat-dels-prodigis slider big

Al monestir de Sant Pere de Galligants de Girona s'ha inaugurat l'exposició 'La revolució neolítica. La Draga, el poblat dels prodigis'. S'hi podrà veure durant els propers sis mesos. El Museu d'Arqueologia de Catalunya i el Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles han col·laborat per dur-la a terme.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

El dia de la inauguració Antonio Palomo, l'arqueòleg comissari de l'exposició, ens va fer una visita guiada pels diferents espais de la mostra que permeten de fer conèixer millor aquest jaciment arqueològic neolític que hi ha a Banyoles. Per això s'hi exposen molts objectes trobats amb l'explicació del context que ajuda a difondre millor el valor històric d'un moment que va ser crucial, així com del valor arqueològic que tenen per poder-los haver conservat i poder analitzar-los.

Un acte important en aquest 2018 que celebrem l'Any Europeu del Patrimoni Cultural. La nostra cultura té per herència els avenços d'aquells homes que van venir a viure en aquest poblat i de tants altres que ens han precedit.

Participacions delslectors

Mésdebats