05 d’ag 2020

Anar al contingut

"Estem determinats a seguir manifestant-nos a la Meridiana malgrat les provocacions"

Amadeo Palliser Cifuentes

"Estem determinats a seguir manifestant-nos a la Meridiana malgrat les provocacions"

Ferran Nadeu

La història es repeteix. Hi ha discursos que donen via lliure a determinades actituds violentes contra civils indefensos i democràtics; i que aquesta font, ara, hagi estat la nostra pròpia alcaldessa, tampoc ens estranya: el poder ho justifica tot. I els pacífics manifestants de la Meridiana ho sofrim diàriament, ahir amb l'atropellament per part d'un cotxe, i avui per part d'un motorista, a més de continuades provocacions agressives.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Desconec els protocols policials, però la meva impressió no és molt positiva, perquè avui he vist molt pròxim l'intent d'atropellament per part de la moto. Estava a escassos metres, i veure com una persona llança una gran moto, accelerant contra la gent, davant la presència de la policia, i que aquesta es limiti a apartar al motorista unes desenes de metres, i al cap de pocs minuts deixar-lo marxar, sense ni tan sols fer-li la prova d'alcoholèmia (amb els nervis i la distància, crec i creiem tots que ha estat així), no em sembla molt adequat.

Malgrat aquestes provocacions, estem determinats a continuar manifestant pacíficament la nostra desaprovació a la injusta repressió judicial dels nostres representants polítics i socials.

Participacions delslectors

Mésdebats