Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Ens prenen el pèl: els sacrificis els hem de fer els ciutadans; els polítics, no"

salvador-illa-fernando-simon

salvador-illa-fernando-simon

El mateix dia que s'imposava l'estat d'alarma, i es limitaven les reunions de més de sis persones a tota Espanya, es va celebrar una entrega de premis organitzada per un mitjà de comunicació. En aquesta celebració hi van assistir aproximadament 150 persones del món polític i empresarial, entre les quals hi havia el Ministre de Sanitat.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

En la situació de crisis greu en la que es troba el país, on el personal sanitari està desbordat, hi ha famílies abocades a la misèria per les mesures adoptades i limitacions de tota mena als ciutadans, que encara hi hagi personatges de responsabilitat política, com el senyor Salvador Illa, que no només permetin esdeveniments com la gala mencionada, sinó que hi participin, sincerament, és insultant.

Predicar amb l'exemple és una de les obligacions que té un responsable polític, i encara més un Ministre de Sanitat en temps de pandèmia. Si ni Illa compleix amb les imposicions que ell mateix estableix, llavors, quina legitimitat moral tenen aquests acords? Mirin senyors, estic disposada a sacrificar la meva activitat social, inclús acadèmica si així protegeixo als més vulnerables, i facilito la feina als sanitaris. Ara, al que no estic disposada és a què em prenguin el pèl.

Participacions delslectors

Mésdebats