Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

'Empordà Fang Cuit 2018'

Dels dies 20 al 24 d'agost té lloc l''Empordà Fang Cui' l'Escola de Ceràmica de la Bisbal d'Empordà. Hi estan programades una sèrie d'activitats gratuïtes per a tothom relacionades amb la tècnica artística de la ceràmica. A la vegada s'hi poden veure els tallers sobre aquesta tècnica que s'estan fent a l'escola.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

És el tercer any del Fang Cuit. En altres anys hem pogut assistir a actes tals com són la presentació d'un llibre d'un ceramista, projeccions de documentals, visites guiades, xerrades, demostracions, performances... Enguany també tenim l'oportunitat de veure en directe l'encesa d'un forn de ceràmica negra i cocció de peces en ell, d'assistir a concerts, escoltar conferències d'artistes ceramistes, veure tornejar professionals, gaudir d'una obra de teatre o d'una la sessió de curts sobre ceràmica.

També és una oportunitat per conèixer aquesta escola, les seves instal·lacions, els tallers, l'ús del torn i altres tècniques, els forns i les coccions, el fang i materials diversos, els esmalts per aplicar a les formes creades...

I les persones que fan possible que es mantingui aquesta tècnica tan antiga i que l'ensenyen perquè no es perdi i es pugui adaptar a les necessitats més quotidianes actuals o de l'art més innovador i creatiu.

Participacions delslectors

Mésdebats