Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Els que ens manifestem cada dia a la Meridiana som gent de pau i no caurem en provocacions"

zentauroepp50886659 barcelona 13 11 2019  pol tica   cdr convocan cortes en las 200207193425

zentauroepp50886659 barcelona 13 11 2019 pol tica cdr convocan cortes en las 200207193425 / FERRAN NADEU

Ara sembla que s'ha obert la veda contra el tall de l'avinguda Meridiana de Barcelona argumentant tota mena d'aspectes (econòmics, mobilitat, seguretat, divisió social, etc.), exagerats i distorsionats, i com a exemple, tenim les declaracions de Colau, Batlle o Collboni.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Nosaltres, els que ens manifestem diàriament en aquest punt, som conscients que no solucionarem res, però com molt gràficament ens va dir Lluís Llach, som una espelma que vol recordar la injustícia que els citats polítics, al costat de molts més i també de bona part de la població, ha assumit i normalitzat.

Últimament, en obrir-se aquesta veda (magnificada per alguns mitjans), ha augmentat exponencialment el nombre de 'visitants' unionistes agressius i provocadors. Però si una cosa tenim present, és que som gent de pau i no caurem en provocacions que busquen donar arguments als del 155 i als comuns.

Som pocs, hauríem de ser molts més, però tot i així, al costat de les múltiples manifestacions que es realitzen per tot el nostre país, volem mostrar que la nostra activitat la fem perquè ells no fan el seu treball de manera ètica i moral.

Participacions delslectors

Mésdebats