Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Els pediatres dels CAP de Barcelona estan sobrexplotats"

Una nena rep una vacuna al centre d’atenció primària de les Corts, a Barcelona.

Una nena rep una vacuna al centre d’atenció primària de les Corts, a Barcelona. / ARXIU / JOAN CORTADELLAS

Voldria explicar la situació del metges pediatres dels Centres d'Atenció Primària (CAP) de Barcelona.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Aquests professionals estan sobrexplotats, atenent una quantitat inhumana de pacients cada dia, durant tot l'any. Es pot atendre bé un pacient en aquestes condicions?

Es senten desbordats per la feina,  han estudiat una llarga i dura carrera per exercir bé les seves funcions, que indubtablement és el que es mereix el pacient.

Les baixes mèdiques d'ells, o no es cobreixen gens, o bé uns mínims escandalosos.

I això fa que els altres pediatres hagin d'atendre més pacients, la qual cosa empitjora les condicions dels metges i pot revertir en l'atenció als usuaris del servei.

No entenc com aquesta situació no s'està arreglant, quan fa molt de temps que els mateixos pediatres ho estant denunciant i sembla que no se'ls fa cas.

Els responsables d'aquest serveis i els polítics cal que d'una vegada arreglin aquesta situació: no val dir que no hi ha mitjans ni diners, ja no és creïble. Tinc la impressió que no s'està cuidant gens la sanitat pública de Catalunya.

Demano també al Govern català que posi fil a l'agulla ja en aquest tema. Tots sabem que tenim diners i no hi ha cap excusa per no arranjar aquest problema que afecta els usuaris de la sanitat pública i que es mereixen una molt bona atenció.

Participacions delslectors

Mésdebats