Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Els motius pels quals Espanya necessita un VAR

argentina seleccion baloncesto

argentina seleccion baloncesto

Haurà estat casualitat o no, però que aquest primer any d’aplicació del VAR en el futbol espanyol hagi causat uns resultats tan catastròfics pel darrer campió de la “Champions” no deixa de ser, si més no, curiós.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Que la transparència i la llum siguin imprescindibles per saber com passen les coses i que les imatges, avui en dia en plena era tecnològica, siguin necessàries per esbrinar la veritat en tot allò que succeeix, ens ha de fer preguntar si aquesta llum ha portat més transparència al món de l’esport o no. El tenis, el rugbi i el bàsquet, entre d'altres, han aplicat tècniques que han fet que hi hagi més justícia en els esdeveniments esportius referenciats. O no?

La llum, la transparència… s’han de portar a la resta dels fets que ens afecten. En aquest judici, el de la màxima transparència de la història d’Espanya, les imatges han desaparegut. Només en vaig poder veure projectada alguna durant els dies inicials. A partir d’aquí una part important d’allò que va passar torna al món de la foscor. La pedagogia sobre les mateixes m’hauria ajudat a interpretar els fets talment com ho han fet els professionals de l’esport.

Espanya necessita el VAR. Tots el necessitem.

Participacions delslectors

Mésdebats