Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Els estudiants també volem manifestar-nos per la dona

Una dona passeja despullada amb una frase escrita que recorda que el seu cos només és seu.

Una dona passeja despullada amb una frase escrita que recorda que el seu cos només és seu. / RICARD CUGAT

Com sempre, a cada manifestació o vaga o aturada que hi ha a Catalunya, sempre sortim perjudicats els mateixos: els estudiants. Els que realment ens volem manifestar i defensar la nostra postura o ideologia sortim perdent. Que per què? Pel simple fet que la desconfiança que existeix, neix i creix dins dels éssers humans fa que el simple fet d'utilitzar el dret a manifestar-se es torni tota una odissea i ens trobem amb inconvenients i obstacles.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Als centres educatius, instituts, escoles i universitats no donen plena llibertat per manifestar-se ja que consideren que molts alumnes utilitzen la vaga com una excusa barata i perfecta que els arriba caiguda del cel per no anar a classe.

Aleshores, els estudiants que sí volem defensar de manera ferma les nostres opinions i ideologies ens trobem en una doble-qüestió. Anar a classe per no perdre una nota de la assignatura i estalviar-nos la falta d'assistència o seguir el que el cor i el cap ens dicten i defensar el nostre pensament i poder exercir lliurement el nostre dret.

Probablement, la diversitat d'opinions respecte a la situació política que estem vivint a Catalunya ha empès a que els centres educatius, dins de la seva diversitat d'opinió es vegin obligats a situar-se cap una banda o una altra al donar llibertat de manifestar-se sense conseqüències o no.

Però no ens equivoquem. Aquest no és un tema polític, és un tema d'igualtat, on tothom sí que hauria d'anar a una. Pot ser ha arribat el moment, de que des del govern es plantegin el fet de donar facilitats perquè tothom pugui utilitzar el seu dret sense sortir-ne perjudicat.

Participacions delslectors

Mésdebats