Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Els drets dels infants en la mirada de Carme Solé

zentauroepp35496524 barcelona 12 09 2016 sociedad vuelta al cole  abren las escu180607091920

zentauroepp35496524 barcelona 12 09 2016 sociedad vuelta al cole abren las escu180607091920 / RICARD CUGAT

Al Palau Robert podem veure l'exposició 'Per què? Carme Solé Vendrell'. Un complet recull de la pintura i dibuixos que formen part de la seva obra d'il·lustradora i pintora.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Fa anys, si et fixaves en les façanes d'edificis de Barcelona, hi descobries en alguns balcons una tela blanca amb un rostre pintat amb un traç fort negre que representava la cara d'un infant i a sota posava escrit 'Why'.

Tal com la Carme Solé ho explicava a l'exposició, ara s'han recollit aquestes teles del carrer i s'han restaurat les que ha calgut. Són mostres de rostres de nens on es transmet a través de la seva mirada la reivindicació dels drets dels infants.

En una sala els rostres dels nens estan pintats sobre retalls de diaris on hi ha escrites notícies sobre la vulneració dels seus drets. Les paraules dels títols n'expliquen el motiu: èxode, guerra, desempara, tret, pobresa, turisme, fam.

Participacions delslectors

Mésdebats