Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"El color blau de les matrícules impedeix identificar bé els taxis"

zentauroepp51671983 10 01 2020   barcelona  taxis y vtc comparten la matr cula a200112163044

zentauroepp51671983 10 01 2020 barcelona taxis y vtc comparten la matr cula a200112163044 / Jorge Gil

No sé si el Ministeri de Foment, que va ordenar que els taxis i vehicles de transport de passatgers canviessin les matrícules a color blau i lletres blanques, és conscient de la falta de visibilitat dels números i lletres d'aquestes matrícules, fet que fa impossible poder identificar un vehicle a mes d'un metre de distancia.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Si aquests vehicles estan circulant, no es poden llegir les seves matrícules, ja sigui de dia o de nit. En canvi, això no passa en totes les altres matrícules, de fons blanc i lletres negres, que es poden identificar fàcilment.

És impossible identificar un taxi o un vehicle VTC per qualsevol motiu mentre està circulant, encara que estigui a una distància adequada per fer-ho, com s'identifica a qualsevol altre vehicle amb matrícula blanca. Es curiós, en canvi, com les matricules del cos consular, que també són blaves, es llegeixen perfectament.

Vull fer constar la indefensió que aquest fet provoca a la ciutadania i a les mateixes autoritats de trànsit. Un problema de circulació o accident pot quedar impune o sense solució davant la impossibilitat d'identificar a l'infractor o provocador de l'accident.

Participacions delslectors

Mésdebats